Cum să nu fii prost și să o faci să te iubească

Hei salut! Ce mai faci? Sper că ești bine!

În articolul de azi vreau să vorbesc puțin despre relații și mai exact despre…cum sa nu fii prost și sa o faci sa te iubească. Îmi e puțin greu să scriu despre treaba asta din cauză că nu…nu sunt perfect și am dat-o de multe ori în bară. Dar din fiecare interacțiune și experiența cu vreo fată am avut de învățat. Și interesant e faptul că mai am mult, foarte mult de învățat!

Și cum sunt sigur că cei care citesc pot fi sau nu într-o relație m-am gândit să împart articolul de față în două părți. În prima parte aș vrea să vorbesc despre cum să o faci pe fată să nu fugă de tine iar în a doua parte aș vrea să vorbesc puțin despre relația în sine și despre ce trebuie să faci pentru ca fata cu care ești să rămână lângă tine.

Și nu spun despre mine că sunt vreun guru al relațiilor pentru că s-ar putea ca TU, cel care citește acest articol să fi mai experimentat ca și mine să știi mai multe lucruri decât mine, să fi mai bun ca mine în multe domenii. Și de asemenea știu că și eu sunt prost câteodată și am fost prost în unele situații încât acum când mă gândesc la ele îmi e jenă. Dar asta e! Din experiențele care nu au ieșit chiar așa cum am vrut noi cred că avem cel mai mult de învățat!

Totuși vreau să împărtășesc puțin din experiența mea și mi-ar face foarte mare plăcere ca și tu să-ți spui părerea la sfârșit.

Așa că haide să vedem despre ce e vorba:

Partea I  – înainte de relație

Nu știu exact ce simt cei care nu sunt într-o relație dar am observat că media parcă te presează și îți spune că dacă nu ai o prietenă sau un prieten la o anumită vârstă (și aici mă refer la cei de 16, 17 până la 20, 21 de ani) ești un ratat și că pierzi ceva în viața asta. Eu cel puțin asta am simțit până mi-am dat seama că lucrurile nu stau chiar așa. Pe primul loc în viața ta ești TU și doar după aceea vine o relație. Dacă înțelegi asta atunci vei fi ferit de foarte multe interacțiuni aiurea cu femeile din viața ta.

Acum dacă vrei să fii iubit de o femeie uite ce cred eu că trebuie să faci:

1. Găsește-ți ceva de făcut

După cum spuneam cu câteva rânduri mai sus TU trebuie să fii cea mai importantă persoană din viața ta. Și din acest motiv TU trebuie să ai un scop pentru care te trezești în fiecare dimineața, un scop pentru care mergi la muncă, un obiectiv măreț pe care vrei să îl îndeplinești și care te va face foarte atrăgător.

Nu cred că există ceva mai plictisitor pentru o femeie decât să se întâlnească cu un tip care nu trăiește pentru nimic, care nu vrea să construiască nimic, care nu face nimic.

Așa că gândește-te chiar acum cu ce vrei să ajuți lumea și vei vedea că din momentul în care te pui pe treabă nu îți vei mai face atâtea griji în privința femeilor iar o relație de calitate va veni de la sine.

2. Îngrijește-te

Dacă vrei să ții o femei lângă tine atunci trebuie să te îngrijești. Nu spun să fii îmbrăcat tot timpul la patru ace și cu haine numai de firmă dar să ai haine curate și care ți se potrivesc nu e un lucru atât de greu. De asemenea nu cred că e foarte greu să faci puțină mișcare ca să te simți bine și plin de energie, să te speli, să ai un parfum bun și să mai dai din când în când pe la medicul stomatolog.

3. Dezvoltă-ți personalitatea și simțul umorului

Știi care e punctul tău forte dacă nu ai bani și nu arăți ca Brad Pitt? Exact! Personalitatea! Dacă ai încredere în tine că poți realiza tot ceea ce îți propui și știi să transmiți asta vei deveni o persoană extrem de atrăgătoare. De asemenea dacă ai simțul umorului și știi cum să faci o femeie să râdă ai iarăși un mare plus. Și aici nu mă refer la a fi un bufon ci la avea curajul de a face mișto de ea la modul amuzant în așa fel încât să-i placă și să fie atrasă de tine.

4. Nu căuta o relație

Dacă vrei relație nu vei avea relație. Dacă nu vrei relație atunci vei avea! Și cu asta vreau să spun că nu trebuie sa vrei sa fii cu toate femeile pe care le întâlnești. Mai bine fă invers…fi tu cel care le selectează și cel care alege ce este potrivit pentru tine. Și fă asta în mod natural și vei vedea că vei găsi ce este potrivit pentru tine. În schimb dacă ești disperat să fii cu oricine atunci nu vei avea pe cineva care să fie potrivit pentru tine și vei ignora intenționat lucrurile nepotrivite pe care le face persoana respectiva doar pentru a fi cu cineva. Și te vei alege doar cu dureri de cap!

5. Nu există doar o EA

Sunt foarte mulți băieți în ziua de azi, băieți care au corp de bărbați care au impresia că există doar EA. Și EA e femeia de care s-au îndrăgostit la un anumit moment și nu pot trece peste ea deși tipa nici măcar nu știe de existența lor sau dacă știe atunci sunt doar prieteni.

Dacă vrei să ai succes în acest domeniu trebuie să o uiți pe EA și să te concentrezi asupra ta! Tu cine ești? Ce vrei să devii? Ce vrei să faci? Răspunde la aceste întrebări și nu vei mai avea nevoie de EA și în plus vei vedea că or să apară mult mai multe de EA din care vei putea alege una din ele când vrei tu.

Azi e foarte la modă conceptul acesta de suflet pereche care după mine e o porcărie care dacă nu ești atent îți va distruge relațiile. Nu există suflete pereche! Adevărul e că sunt multe persoane cu care te potrivești și alături de  care ai putea avea o viață extraordinară. Ce se va întâmpla dacă te căsătorești și după aceea îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche? Oare nu îți vei bate joc de tine și de persoana de lângă tine dacă ajungi să crezi acest concept?

4. Las-o să-ți simtă lipsa și să-i fie dor de tine

E frumos să te întâlnești cu cineva de care îți place și să aveți parte de un timp extraordinar împreună. Dar dacă începi să îi dai mesaje și telefoane tot timpul ca și cum tu nu ai avea nimic mai bun de făcut decât să dai tot timpul telefoane vei vedea că nu va sta prea mult pe lângă tine. În schimb dacă vrei cu adevărat să o ții lângă tine atunci las-o în pace.

Și aici mă refer la faptul că atunci când ești cu ea să îi oferi un timp extraordinar și după aceea să îi lași timp suficient în care să îi fie dor de tine și să se întrebe: „Oare ce face tipul ala care m-a făcut să râd de mi-au dat lacrimile? Ia să îl sun eu acum! :)”

5. Nu fii zgârcit când vine vorba de ea

Zgârcenia unui bărbat cred că e în topul celor mai respingătoare lucruri pentru femei. Am pățit-o și e nasol atât pentru ea cât și pentru tine pentru că nu va mai vrea să aibă de a face cu tine. Mai multe nu știu ce să spun aici!

6. Nu te certa niciodată cu ea

Dacă ești chiar la început și ai ieșit cu ea doar de câteva ori atunci nu te certa cu ea. Nu te certa cu ea dacă nu vine la o întâlnire, nu te certa cu ea dacă spune că are treabă deși v-ați înțeles că veți face nu știu ce și după aceea îți spune că nu mai poate veni.

În schimb dacă vei face asta vei scădea foarte mult în ochii ei și în loc să îi fie dor de tine și să vrea să fie cu tine va renunța la tine și va începe să te evite.

7. Nu da ultimatumuri

Un alt lucru care te va face să fii prost și neatrăgător pentru o fată e să dai ultimatumuri și să-i spui ca dacă nu face ceva ce tu vrei atunci TU nu vei mai vrea să mai ai de-a face cu ea. Asta spune despre tine că ești disperat și că nu ai încredere în tine în primul rând și de asemenea pe lângă asta  mai spune că ești o persoană manipulatoare care dacă nu poate obține ceva acum trebuie să amenințe.

Nu e bine să faci asta nici la început și nici mai târziu dacă vei fi cu ea pentru că va  încerca să scape de tine. Și de asemenea nu trebuie să uiți că fiecare are o viața de trăit și lucruri de făcut și tu poate nu ești cea mai importantă persoană din viața femeii respective…încă. Așa că atunci când nu poate să vină să se întâlnească cu tine du-te și fă altceva, ceva care să te facă pe tine o persoană mai bună.

8. Las-o pe ea să își dorească o relație

La începutul interacțiunii cu o femeie ea nu te cunoaște și vrea să vadă dacă ești potrivit pentru ea și din cauza asta trebuie să-i lași spațiu. Nu o forța să fie cu tine pentru că…poate că vei obține ceva pe termen scurt dar pe termen lung o vei pierde.

În schimb dacă ție îți place de ea și ea poate nu vrea neapărat să fie cu tine atunci treci mai departe pentru că mai sunt femei în lume și de asemenea mai sunt multe cu care te-ai putea potrivi. Tu fă tot ce ține de tine cât mai bine și las-o pe ea să decisă dacă vrea să fie cu tine. În felul ăsta lucrurile vor fi mult mai ușoare pentru tine și de asemenea și pentru ea.

9. Nu vorbi urât de fostele

Dacă ai mai fost cu cineva înainte de ea atunci nu vorbi urât de persoanele respective. Sunt sigur că și tu ai avut partea ta de vină pentru faptul că anumite lucruri nu au mers așa cum trebuie așa că ai grija la ce vorbești. În plus faptul că bârfești spune despre tine că ai un caracter infect și te asemeni mai mult cu o babă obosită care nu are nimic de făcut decât cu un bărbat.

Partea a II-a – în relație

1. Nu uita de ceea ce ai TU de făcut

Scopul vieții nu e să ai o relație cu cineva! Ce se va întâmpla dacă nu merge bine? Vei dispera? Te vei sinucide la fel cum mai face câte un biet bolnav cu mintea de la televizor? Așa că dacă ești cu cineva nu uita de ceea ce vrei tu să faci în lumea asta ca să fie mai bună. Asta te va păstra sănătos din punct de vedere mental și nu te vei concentra doar pe relația respectivă.

Mă întreb de multe ori oare ce s-a întâmplat în povestea cu Albă ca Zăpada după ce s-a căsătorit cu prințul pentru că în poveste pare că relația lor pare să fie scopul vieții lor. Oare nu au mai făcut nimic cu viața lor acum că  sunt împreună? Nu cred! Părerea mea e că după ce s-au căsătorit fiecare și-a văzut mai departe de ce avea de făcut chiar dacă acum sunt împreună.

Nu te pierde pe tine de dragul unei femei și spun asta pentru că o femeie te iubește pentru cine ești, te iubește tocmai pentru că vrei să faci lumea mai bună și să schimbi lucrurile în bine. Dacă scopul vieții tale e ea atunci o vei pierde!

2. Iubește-o așa cum e

Dacă vrei să schimbi o persoană ca să se potrivească cu ideea ta de cum ar trebui să fie lucrurile atunci e mai bine să nu ai de-a face cu ea încă de la început. Spun asta pentru că oamenii se schimbă numai dacă vor și nu atunci când sunt forțați. Sigur că poți să o încurajezi să facă ceva, poți să-i dai sfaturi, idei dar dacă o forțezi nu vei reuși nimic.

Așa că iubește-o așa cum e și încurajeaz-o să devină cea mai bună persoană posibilă și după aceea poți fi sigur că te va iubi.

3. Gelozia nu e pentru tine

Nu pot spune că nu am fost niciodată gelos! Dar nu am reacționat niciodată la acest sentiment. În schimb am preferat să mă gândesc la o anumită situație în care am fost gelos după ceva timp și să analizez situația la rece dacă se poate spune așa.

Poate că nu e vina ei că alt bărbat vorbește cu ea. Poate e vreun obsedat care nu are ce face cu timpul lui. Sau poate că nu! Dar ce poți face e să lași puțin timp să treacă și după aceea să tragi concluziile potrivite pe baza lucrurilor care s-au întâmplat și după aceea să acționezi.

În schimb relaxează-te și gândește-te la scopul tău în viață. Până la urmă lucrurile se vor rezolva cu calm și răbdare.

4. Dacă vrei ca lucrurile să meargă bine atunci asumă-ți responsabilitatea pentru ele

Vreau să-ți spun că TU ești responsabil pentru ca relația ta să meargă bine. Până la urmă TU ești bărbatul! Așa că atunci când ești cu EA fii cu ea 100%. Va aprecia mult mai mult faptul că îți petreci timp mai puțin dar de calitate cu ea, decât să fii tot timpul lângă ea și tu să te gândești la alte lucruri. Așa că atunci când simți că lucrurile nu sunt cum trebuie gândește-te la ce ai putea face și fă!

5. Nu o înșela

Multe nu sunt de spus aici! Dacă vrei să fii cu ea și să vă iubiți atunci vezi-ți de treaba ta și ai grijă de ea. Altfel de ce  ai ales să mai fi cu ea încă de la început!

6. Fii cea mai bună variantă a ta și te va iubi chiar dacă nu ești cel mai bun

O femeie apreciază un bărbat care are succes! De asemenea îl apreciază la fel de mult și pe cel care chiar dacă în momentul de față nu e cel mai tare, sau cel mai bun sau mai știu eu ce DAR se străduiește, are un obiectiv și un plan prin care să-și atingă obiectivul respectiv. Spun asta pentru că EA va avea întotdeauna încredere în tine că vei reuși și te va susține și chiar dacă nu are încredere în tine și îi dovedești că poți reuși te va admira și te va iubi și mai mult.

În final ce pot să spun? Probabil că articolul de față nu e cel mai bun articol scris de mine și e foarte probabil să nu am dreptate în anumite privințe. Totuși astea sunt concluziile mele până acum! Totuși având în vedere că scopul unui blog de dezvoltare personală e să aducă valoare oamenilor care îl citesc te invit să lași un comentariu cu experiența ta de viață și astfel împreună să învățăm unii de la alții și să creștem.

Asta e tot! Cu prietenie, Alex!

Alex Pop

38 Comments

 1. Salut! Am și eu o întrebare: Dacă cineva, un obosât,care nu are ce face cu timpul lui,deși el știe ca ea are iubit,prima oara,a doua,a treia oara când o vad ca mai vorbește cu el ii spun indirect ca ma deranjează, ea îmi spune ca nu e nimic important, sa spunem ca o cred. Dacă eu o întreb dacă ii mai scrie ala, și ea zice ca ia mai scris ceva dar neimportant, apoi eu ii scriu lui sa înceteze,sa nu ii mai scrie. Băiatul a înțeles,nu ia mai scris nimic,dar ea prima oara a zis ca ‘ sunt nebun ‘, ca nu era nimic important,dar după a zis ca bine am făcut ca iam spus lu ala sa înceteze. Cum am părut în ochii ei? Dacă ai putea sa îmi spui, ma crede obsedat?sau a înțeles ca nu vreau sa ii mai scrie vreun obosât? Dacă ai putea sa îmi răspunzi… Mulțumesc

  • Hei salut!

   Inainte de a raspunde la intrebare vreau sa clarific cateva lucruri.
   Nu stiu exact in ce situatie te afli cand vine vorba de relatia pe care o ai cu fata respectiva asa ca raspunsul s-ar putea sa nu ti se potriveasca.
   Nici nu sunt expert in relatii! :))
   Insa din experienta pot sa-ti spun urmatoarele lucruri:
   * intotdeauna vor fi barbati care se vor da la prietena ta. La fel e si pentru mine si pentru tine si cu cat intelegi mai repede chestia asta cu atat iti va fi mai usor din punct de vedere psihologic.
   In plus ar trebui sa fii mandru cand alti barbati se dau la prietena ta caci inseamna ca e ceva de capul ei si arata cat de cat bine.

   * daca vrei sa fii fata langa tine atunci trebuie sa o faci sa-si doreasca sa stea langa tine nu sa o obligi. Daca ii interzici lucruri, sa nu faca nu stiu ce, sa nu vorbeasca cu nu stiu cine ii va fi din ce in ce mai curioasa de lucrurile interzise. La fel cum suntem toti! Asa ca las-o sa faca ce vrea ea fara sa o judeci si daca te inseala si aflii da-i papuci in cel mai frumos mod posibil, fara scandal, certuri sau probleme.

   Isi va da seama ce a pierdut!

   Ca sa-ti pot raspunde la intrebare atunci…depinde de situatie daca te crede obsedat sau nu!

   Daca ala chiar o hartuia si ai vorbit cu el atunci e ok, nu cred ca te considera nebun. In schimb daca doar a vorbit cu el si tu te-ai agitat foarte tare doar pentru atat e posibil sa te considere „nebun” sau mai degraba fara destula incredere ca o meriti.

   Dupa cum spunea un prieten de-al meu: Femeiea trebuie sa fie un motiv de bucurie in viata! Daca nu e atunci inseamna ca problema e la tine!

   Fara sa am nimic personal cu tine (ca doar ma citesti si ma bucur ca faci asta :)) ) daca ar fi sa spun cu alte cuvinte ce am scris aici atunci trebuie sa te concentrezi mai mult pe tine si pe ceea ce vrei de la viata si femeia sa fie pe locul doi. Daca vei face asta poti deveni o persoana extraordinara si nu ar mai trebui sa-ti faci griji daca unu sau altu vorbeste cu prietena ta. Daca ea vrea sa stea cu tine atunci bine, daca nu atunci mai sunt femei si inca cate si cate mult mai frumoase si mai destepte.

   Asa ca pune femeile pe locul doi, fa-ti o viata extraordinara si invita-le in viata ta pe cele care merita si care vor. Cu celelalte nu are rost sa-ti bati capul!

   Sper ca te-am ajutat! Alex

 2. Salut, si eu am o relatie de 2 ani si ceva cu prietena mea si incet a inceput sa se răcească fata de mine iar apoi am aflat ca vorbea cu cineva. Ea mi-a zis ca e doar un prieten si ca ii face plăcere sa vorbească cu el. Desi viitorul pentru urmatoarele luni este programat, am aflat ca s-au sărutat si am confruntat-o. A recunoscut fapta. Am ajuns la concluzia ca relatia „scârțâie” putin . Eu sunt dispus aa o iert pentru asta, daca bineînțeles isi vede de treaba si termina cu prostiile si isi revine relatia. I-am spus ca ma deranjează faptul ca vorbeste cu acel tip . Dar daca continua sa vorbească încă, crezi ca ar fi o idee buna să ii spun tipului sa isi vadă de treaba ?
  Sunt de acord cu tine ca in viată/relatie nu poti sa dictezi si sa impui reguli sau altele.

  • Hei salut!
   Greu de spus pentru ca nu as vrea sa iti dau sfaturi proaste si asta pentru ca fiecare relatie in parte e diferita. Insa eu cred ca ar fi bine sa ii spui EI sa isi vada de treaba si nu lui. Si daca nu isi vede mai departe de treaba sa mergi mai departe fara sa faci o tragedie din asta, fara sa faci scandal, fara sa faci prostii care pot sa-ti distruga viata.

   O femeie ar trebui sa fie in primul rand un motiv de bucurie si daca nu e asa inseamna ca ceva nu e in regula. Insa daca tu crezi ca ea e singura femeie langa care ai putea fi fericit inseamna ca problema poate fi si la tine. Tu ce vrei de la viata? Daca stii sa raspunzi la intrebarea asta atunci trebuie sa o inviti si pe ea sa faca parte din viata ta si nu sa o fortezi.

   Nu stiu ce sa spun mai mult! Sper ca te-am ajutat!

 3. Salut! Am si eu o relatie de aproape doua luni, faza e ca am o prietena ”Inmatura,, se desparte de mine, apoi iar se impaca, ba mai mult, o data s.a despartit de mine fara motiv? imi spune de fiecare data cand se supara cu ceva ca vrea sa ne despartim, dar eu chiar nu inteleg, eu am inceput sa o iubesc.. sa tin la ea, si nu stiu ce sa fac ca sa tina si ea la mine.. Am varsta de 19 ani iar ea are doar 15 ani. Stiu ca nu conteaza varsta, dar nu am inteles nu sunt in stare sa o fac fericita, sau este ea ca nu e de loc matura la varsta aceea. Daca ai ceva sa ma ajuti spune-mi si mie ce trebuie de facut, si o sa iti ascult sfatul cu cea mai mare placere.

  • Sunt tot timpul cu ea, de dimineata pana seara.
   Sincer nu stiu ce am de facut, cand ne despartim incerc sa o uit dar nu reusesc.
   Beau.. ma droghez.. dar tot nu reusesc, nu stiu ce mi-a facut.
   E geloasa se supara din ori ce, si se desparte din ori ce.
   Daca stiti vreun sfat cum pot sa fac sa o uit, astept.
   Pentru ca eu nu stiu ce trebuie sa fac, sta foarte aproape de mine si in caz ca ma despart o vad tot timpul pentru ca sta la 10M distanta de mine, ar trebui sa ma mut? Sau sa merg in alte tari?

   • Hei salut!
    In primul rand nu ar trebuie sa iti cauti alinarea in exterior (ma refer la alcool, droguri, tigari, mancare etc) mai ales daca toate aceste lucruri pot sa-ti distruga viata.

    In al doilea rand vreau sa spun ca varsta conteaza. Si aici nu ma refer la varsta fizica ci la cea mentala si emotionala. Parerea mea e ca nu ar trebui sa fii cu fata respectiva. E mult prea imatura pentru tine si mult prea mica deocamdata. Normal ca se comporta asa ciudat.

    Ce ar trebuie sa faci e sa-ti vezi de viata, sa te ocupi de scoala, de munca sau ce faci tu de zi cu zi astfel incat sa devii o persoana mai buna si sa o lasi si pe ea sa creasca si poate pe viitor iti va fi mult mai bine alaturi de ea cand sunteti amandoi maturi.

    Eu pot sa-ti dau doar un sfat si tu sa decizi ce vei face mai departe. Nu trebuie sa o uiti, nici sa faci cine stie ce prostii daca nu vei mai fi cu ea. Dar poti sa te concetrezi pe pasiunile tale, pe a deveni o persoana mai buna si poate in viitor nu vei mai vrea sa fii cu ea. Cine stie, poate vei deveni un om de afaceri de succes sau om politic important si corect (ca tot avem devoie de din astia).

    Ideea e ca trebuie sa te concetrezi pe a deveni mai bun si dupa aceea sa inviti o fata in viata ta. Daca nu vrea inviti alta si gata. Dar trebuie sa muncesti la persoana ta ca sa ai la ce invita pe cineva daca vrei sa inviti.
    Asta e tot! Sper ca te-am ajutat!

   • Prietene sunt mii si mii de femei care te cred bun pentru ele asa ca incearca sa privesti peste ralitatea ta sumbra.

 4. Salut.Sunt impreuna cu prietena mea de 2 ani.Ca orice cuplu ne mai certam dar apoi ne impacam repede.De la un timp adica 3 luni ea s-a angajat si lucreaza.A devenit foarte buna prietena cu colegele ei de la lucru,ele au influentat-o sa mearga la sala,avand antrenor personal tanar si aratos….treptat incepand sa lucreze si sa mearga la sala a inceput sa ma neglijeze:nu mai vorbim atata la telefon nu imi mai trimite atatea mesaje,cand o chem sa iesim undeva la o cafea sau la o masa in oras ma refuza,ba are de mers la sala,ba la solar ba la prietenele ei,cand era vorba despre sex tot timpul imi spunea ca e obosita ,ca nu are chef.am fost de acord un timp cu asta dar dupa un timp m-am saturat si i-am spus ca ma deranjeaza faptul ca sunt asa ignorat…a spus ca se schimba,dupa 2 zile iarasi am ajuns la vechea poveste cu ignoranta..i-am spus din nou,ea imi zicea ca eu am schimbat-o ca i-am reprosat prea multe..evita si sa puna poze cu mine pe facebook.Niciodata nu am iubit pe cineva ca pe ea,as vrea sa fie din nou ca la inceput.Ma poti ajuta cu un sfat.Multumesc!

  • Trebuie sa faci si tu la fel! Du-te la sala, munceste la persoana ta, dezvolta-te, inavata ceva nou care sa te ajute din punct de vedere profesional si pune-o pe ea pe locul doi. Si nu spun sa o faci cu rautate sau sa fi meschin cu ea ci doar sa te ocupi de tine mai intai si pe ea sa o pui pe locul doi.

   Pana la urma tu esti cea mai importanta persoana din viata ta si daca ea nu ar mai fi ai ramane doar tu cu…TINE. Stiu ca o iubesti dar trebuie sa ai grija de tine. Daca nu te mai cauta nu insista inseamna ca nu merge si trebuie sa mergi mai departe. Nu forta!

   Pune-te pe treaba, devino ocupat (cu adevarat nu prefacatorie ) si o sa vezi ca va fi mai interesata de tine. Daca nu atunci cu siguranta ca va fi altcineva.

   Si iti spun din experianta mea de viata ca nu ai cum sa o iubesti numai pe ea. Poate ca tu crezi ca e extraordinara dar iti spun ca sunt multe altele si mai extraordinare. Asa ca munceste la persoana ta si devino si tu extraorinar. Fa sport, devino cel mai bun la scoala sau la ce faci tu, iesi in oras cu prietenii tai si fa cunostinta cu alte fete si dupa aceea trage concluzia ca nu e nimeni mai tare ca ea.

   Sincer iti spun si am mai spus-o si altor baieti…problema e la barbat intotdeauna. Poate te multumesti cu putin si asta nu le place femeilor. Trebuie sa vrei mai mullt de la tine chiar daca acum ai putin. Ideea e sa vrei mai mult si sa se vada asta si atunci nu vei mai avea probleme la femei. Vor vrea sa faca parte din lumea ta.

   E greu sa-ti dau un sfat pentur ca nu exista unul concret. Trebuie sa vrei mai mult de la viata si dupa sa lasi femeile sa vina de la sine.

  • Salut paul … am citit povestea ta … ba frau meu stii care e problema ? ( e dependenta ) asta o crezi tu ! Ea are niste besini in cap de parca ea inventat gaura de la macaroane., adica ? Are fite , prea mult bine strica , cum ti-o spus Alex : sunt altele … – nu suferi dao in …. ca nu stiie ce pierde ! O sa te caute ea peste cv timp poate 1 an dar pana atuncia iti garantez eu ca o sa ai parte sa cunosti alta fata 😉 si diferenta va fii mare 🙂 – si daca poti scapa de toate chestile ce iti aduce aminte de ea : mesaje poze Etc –

 5. Hei … as incepe cu : eu am 18 ani ea are 16 , ma sincer nu e nimic intre noi am vb pe Facebook e din oras unde ma-m mutat si eu de 1 an … eu as vrea o relatie .. nu cred ca ar fii ceva adevarat .daca intelegi ce vreau sa spun
  Eu cu fata nu vb multe .. eu iam.zis ca vreau sa o cunosc si ea o zis bine.
  Ce vreau sa te intreb : ce sa fac cum sa procedez sa puna botu ! Si nu te gandi ca o vreau pentru o seara … eu chear as vrea o relatie serioasa ..

  • Salut! Nu prea ai cum sa o faci sa puna botu. Si nici nu vrei asta pentru ca daca o amagesti va deveni dezamagita cand o sa afle cine esti cu adevarat. ::))))). Nici macar nu trebuie sa vrei o relatie serioasa cu ea.
   Sfatul meu e sa fii baiat gigel, frumos adica sa o faci sa rada, sa fii barbat cu ea, sa iti faci viata ta interesanta si sa o inviti in viata ta. Si daca nu te vrea sa treci ami departe fara sa insisti prea mult. Nu iti sta bine sa cersesti de la o femeie relatie si poate o sa ai ocazii mult mai faine.

   Ce ar trebui sa faci e sa lucrezi la persoana ta, sport, sa inveti ceva din care poti face bani si dupa aia sa te ocupi de ea. Adica in timpul tau liber cand nu ai altceva de facut. Sa o faci tot timpul sa se simta bine fara sa o presezi deloc. Cumva sa faci ca TU sa fii o ancora pozitiva pentru ea.

   Adica atunci cand se gandeste la tine sa zica in mintea ei `da mai…asta e cel mai amuzant tip pe care il stiu. Il iubesc pentru ca tot timpul ma fac sa rad`.

   Daca o dai in insitente te va face o ancora negativa si nu va mai vrea sa fie cu tine. Adica cine ar vrea sa fie cu un om plictisitor, care tot insista si nu are altceva de facut decat sa sune toata ziua o femeie ca sa isa la un suc la o teresa. De aprca femeia nu are bani de un suc singura.

   Scuze de raspunsul meu scris anapoda…sunt pe picior de plecare dar trebuia sa iti raspund. Daca mai ai intebari mai lasa-mi un comment. Iti voi raspunde cu ceea ce stiu!

   O zi faina!

 6. Salut : Eu am o relatie ascunsa sa spun cu o fata care a fost cu un prieten de al meu ea se mutase la el si are o fetita de un an si el a murit..sunt cu ea de 3 luni si este mai mare ca mine cu 4 ani eu am 17 ea 21 si spune ca mai renunta din cauza ca ii este frica ca eu o sa cresc si onsa o las . Ea sta la bunica băiatului si ne vedem noaptea. Ce am de facut nu vreau sa o pierd ..

 7. Salut. Am o relatie / am avut de aproape 1 an…fata imi spune ca nu mai are sentimente pentru mine, ca nu mai simte nimic. Am intrebat-o daca vrea sa mai incercam sa isi revina la sentimentele de demult, mi-a spus ca da, dar ca ea nu crede ca se va intampla asta. Ce sa fac? Cum se poate sa faci pe cineva care te-a iubit sa te iubeasca din nou?
  Mersi.

  • Salut!

   Nu ai ce sa ii faci ei. Atracția ei fata de tine nu poți sa o controlezi. Ce poți face e sa devii acea persoana de care se simte ea atras in mod autentic.
   Cu alte cuvinte trebuie sa iți pui întrebarea de ce a fost atrasa de tine la început și de ce nu mai este acum?

   Oare faci ceva pentru viata ta? Faci ceva ca lumea sa fie mai buna? Te dezvolți ca persoana? Dacă răspunsul e nu atunci trebuie sa faci ceva schimbari la stilul tau de viata.

   Fetele pot fi atrase de tine la inceput pentru ca vad un potential, vad cine ai putea fi si le place sa se gandeasca ca vor fi langa tine atunci cand vei avea succes insa daca tu esti lenes si nu faci nimic mai mult decat sa iti faci griji ca nu vrei sa o pierzi e normal ca nu va mai fi atrasa de tine.

   Sunt multe de spus aici insa de cele mai multe ori fetele isi pierd interesul pentru ca barbatii in loc sa isi urmareasca visele si sa isi faca viata mai frumoasa si interesanta se moaie atunci cand intra intr-o relatie. Nu mai vor sa fac nimic si asta nu e atragator.

   Solutia este sa te concetrezi pe tine, sa devii un profesionist in domeniul tau de activitate, sa faci sport, sa te ingrijesti, sa inveti despre cum functioneaza relatiile si cum functioneaza femeile si atunci nu vei mai avea probleme de genul.

   Daca mai ai intrebari mai lasa-mi un comentariu.

 8. Majoritatea femeilor sunt foarte emotive cand vine vorba de o relatie serioasa, multe femei vor ca barbatul de langa ele sa le ofere putere,stabilitate,originalitate,incredere, sa fi.e un bun sfatuitor cand vine vorba de o problema in relatia lor sau orice alta problema, asa ca nu va pierdeti timpul cu doar „ea” in lume sunt cel putin 4 femei pe barbat adica suntem vreo 3 miliarde si ceva de barbati si restul sunt femei sau cum le mai spun eu „placerea barbatului”. Citiți cartea ” arta seducției” acolo va spune totul pas cu pas iar dupa fiecare capitol ai si lucruri pe care sa le faci pas cu pas. Si nu e vorba doar de succesul cu femeile, este vorba si de propriul tau succes. Daca vreți sa va dau mai multe sfaturi care mi.e mi.au fost chiar utile cautați.ma pe facebook spiridon daniel

  • Salut! Ai dreptate Daniel! Nu exista doar o singura femeie care sa fie potrivita pentru tine ci sunt mult mai multe. Ideea e sa o găsești pe cea potrivita. Mi-a placut si recomandarea de carte „Arta Seductiei”. E o carte foarte buna care merita citita si care mi-a fost de mare ajutor la momentul potrivit. Asta daca vorbesti de cartea lui Pera Novacovici! :)))

   Douacarti interesante despre seductie sunt urmatoarele:
   – Jocul Seductiei – Neil Strauss
   – Rules of the Game – Neil Strauss

   Cred ca am si un articol pe blog…:)))

   O zi faina!

 9. Salut! Am gasit intamplator acest articol si sunt in mare masura de acord cu tot ceea ce am citit pana acum. Pot spune ca ma incadrez si eu la randul meu intr o situatie nu tocmai placuta, in legatura cu o relatie pe care am avut o si a durat in jur de 3 ani de zile. Totul a fost frumos pot spune am experimentat atatea lucruri frumoase alaturi de acea persoana si sunt niste amintiri pe care as vrea sa le dau afara si nu reusesc. Ne am despartit in mod absurd as putea spune. S a intamplat in perioada in care ea avea de dat un examen iar eu timp de saptamani bune nu mai stiam nimic de ea. Nu reuseam sa o contactez nici macar sa o intreb ce face, cum se simte…chestii de genul. Cand am reusit sa dau de ea a inceput sa se comporte nu numai distant si rece fata de mine dar si isteric. Ultima noastra intalnire a avut loc doar in scopul de a si recupera lucrurile din casa mea si eu deasemenea de la ea. Tot ce avea din partea mea, mi le a lasat acasa. Desi tind sa cred ca ma mintea jucand teatru emotional cu lacrimi false mie imi spunea ca nu vrea sa ma piarda iar altora, ca nu stie ce sa faca. Dupa cum am si crezut toate sperantele mele s au naruit treptat, nu am mai putut comunica liniar si calm cu ea, iesindu si deseori din fire si bagandu mi reprosuri grele pe gat, s a terminat cu un schimb de replici si cateva ironii dure din partea mea…Probabil ca ar fi trebuit doar sa imi vad de treaba si atat…Am cam stat in delir si depresie luni de zile, obsedat si distrus emotional fara nici un rezultat si bineinteles la o luna jumate diferenta ea a intrat intr o noua ralatie ca si cum as fi fost inexistent…Au trecut acum 6 luni de la eveniment si pot spune ca inca nu mi am revenit complet desi am planuri mari pentru viitor si urmeaza sa lucrez intr un spital ca si asistent medical…Imi este teama pentru ca simt ca mi am pierdut bucati din suflet pe care nu stiu cum as putea sa le recuperez. Apropo de tipa cu care am stat, am facut tot posibilul sa o sustin cu ce am putut…sprijin emotional, afectiv, sfaturi si ganduri de incurajare sprijin financiar cand a fost cazul … recunosc ca am fost si critic, turbat si rece cand am considerat ca e cazul, bineinteles nonviolent dar acum vad ca nu mi a fost niciodata recunoscatoare….nu mi a spus niciodata multumesc….Nici nu prea ma privea in ochi cand purtam o discutie si cand nu era de acord cu mine trebuia sa ma dispretuiasca…Problema e ca simt ca am ramas c o trauma severa emotionala si nu stiu cum sa o depasesc. Sunt constient de faptul ca as putea fi chiar si respins pe viitor datorita acestui lucru…

 10. Buna! Am o întrebare,e o chestie mai delicata și sper sa ma poți ajuta. Nu prea știu cum sa încep…in urma cu un an am cunoscut o fata ,cu care am fost vreo doua luni(fata fiind o colega de clasa),pot sa spun ca ne-am „apropiat” mai tare la o petrecere,înainte nu prea vorbeam. După doua luni mi-a zis ca nu mai poate sa aibă o relație,ca nu are timp….motive banale. După ceva vreme am aflat ca s-a împăcat cu fostul ei și ca defapt el a fost motivul despărțiri(am bănuit când am auzit ce vrea). După împăcare,relația cu tipul respectiv nu a durat mai mult de o luna,poate doua. Sincer încă simt ca o iubesc,chiar dacă a trecut ceva vreme. I-am spus asta și mi-a zis din nou ca nu vrea sa aibă o relație,ca spera să-mi treacă chestia asta,deși in ultima vreme îmi da semne ca încă ii place de mine. Nu știu ce sa cred,ce sa fac,să-i mai propun sa ne împăcăm…câteodată mai pomenește de fostul ceea ce ma descurajează sa fac asta. Mersi pentru răbdare! ( in cazul in care ai citit și nu te-ai plictisit :)) )

  • Hei salut! Parerea mea e ca daca vrei sa fii cu ea atunci nu trebuie sa ii spui asta. Adica poti sa stai cu ea, sa vorbesti cu ea, sa razi si sa fii super ok fara sa insisti sau sa ii propui sa fie cu tine. Las-o pe ea sa iti propuna si actioneaza atunci.

   Eu zic sa nu ii propui nimic. Sarut-o cand vezi ca iti da semne clare de interes si las-o pe ea sa isi doreasca relatie. Daca va vrea sa fie cu tine si tu vrei atunci e ok, dar daca nu vrea atunci nu are rost sa-ti consumi energia. Mai sunt fete pe lume si sunt convins ca in viitor vei intalni colege de care iti va placea mult mai mult decat de fata de care vorbim acum.

   Sunt lucruri mai importante decat femeile pe lumea asta si de cele mai multe ori baietii adolescenti nu isi dau seama de asta pentru ca au impresia ca femeia cu care interactioneaza in momentul de fata e singura femeie pe care o vor avea.

   Daca incerci sa o lamuresti sa fie cu tine nu ajungi nicaieri. Mai degraba o faci sa fuga de langa tine pentur ca arati ca un cerstor de atentie. Trebuie sa ii vorbesti prin fapte, prin atitudine si prin ceea ce o faci sa simta.

   Sau cu alte cuvinte, ii ceri unei femei prietenia, dupa doi ani de la momentul in care te-ai casatorit cu ea. Sper ca te-am ajutat!

   Daca mai ai intrebari nu ezita sa imi mai lasi un comentariu.

 11. Salut! am vazut acest articol si cam in situatia asta ma aflu eu. M-am indragostit de o fata si ea la inceput tinea si ea la mine si acuma nu-i mai place de mine, nu ma mai vrea, nu mai vrea sa mai auda de mine si asta m-a afectat mult si inca ma afecteaza!!!!

  • Hei salut! Scuze ca ti-am raspuns asa de greu si sper ca vei vedea acest raspuns la un anumit moment asta pentru ca nu am mai fost activ pe blog de ceva vreme si in plus mi-a si fost hackuit siteul :). Si raspunsul meu este acela ca trebuie sa inveti sa interactionezi cu fetele. Sunt sigur ca e vreun motiv pentnru care dintr-o data nu ii mai place de tine. Poate ai fost nesimtit, zgarcit, fricos si nu ai actionat cand trebuia. Adica ti-a dat semne clare ca vrea sa fie cu tine si tu ai fost un fricos. Dar poate ca nu conteaza atat de mult acum cat de mult conteaza faptul ca ar trebui sa citesti cateva lucruri despre cum functioneaza interactiunile dintre barbati si femei si sa incerci sa le pui in aplicare. Cam asta e tot desi nu stiu daca vei mai citi comentariul de aici vreodata. Eu sper ca da!

 12. Salut.
  Am si eu o micaproblema. Am o relatie dar se pare ca nu va mai fi. Am cunoscut o femeie eiu am 37 ea 34. Ceva nu merge bine, am incercat ca totul sa fie ok, dupa 3 luni de zile ea mi-a spus ca nu merge si ne-am despartit. Mare parte din timp am fost cu ea, acum zicea ceva,acum se razgandea. Problema este ca sta cu parintii si au o influenta destul de mare asupra ei. De aici cred ca a pornit torul. Mama ei mi-a facut o gramada de reprosuri de fata cu ea .Care credeti ca ar fi problema.

 13. Salut.Am cunoscut o fată si incet incet am inceput sa tin la ea si ea la mine (mi-a confirmat asta)dar dupa un timp a auzit de la cineva ca eu as vrea sa fiu împreună cu ea doar ca sa o fac geloasă pe o verișoară de-a ei si de atunci a fost foarte distanta de mine.Cand am aflat am vorbit eu cu si am clarificat lucrurile,dar mi-a zis ca între noi nu poate fi mai mult decât o relație de prietenie. Spune-mi ce as putea sa fac ca tin foarte mult la ea si nu vreau sa o pierd. Aș aprecia daca mi-ai raspunde.

  • Salut! De cele mai multe ori fetele chiar daca spun ceva nu inseamna ca asta si simt cu adevarat sau ca asta vor simti tot timpul si in viitor. De exemplu daca fata ti-a spus ca vrea sa fie doar prietena cu tine asta nu inseamna neparat ca e adevarat. Ce poti face e sa fii prietenul ei asa cum vrea ea si dupa aceea sa muncesti la persoana ta, sa te concetrezi sa devii mai bun in tot ceea ce faci (scoala, sport, sau cu ce te ocupi tu). Si in aventura ta de a deveni o persoana mai buna invit-o si pe ea chiar daca doar din postura de prietena. Si e foarte probabil sa vrea mai mult.
   Acum poate doar vrea sa te cunoasca mai bine pentru ca nu are incredere in tine. NU dispera!

   AM mai spus asta si o mai spun…daca o fata nu te place…nu are rost sa te stresezi prea mult din cauza asta pentru ca iti mananci timpul, vremea si nervii degeba. POate peste 2 ani nu o sa iti mai placa de ea si te asigur ca in viitor vei da peste femei muuult mai frumoase decat fata de care crezi ca esti indragostit. Si daca esti o persoana educata si cu incredere in sine, arati bine, stii ce vrei de la viata, poti avea acele femei, poti avea orice femeie vrei tu si sa alegi, nu invers, sa te aleaga ea pe tine.

   Asa ca solutia optima e sa nu te concetrezi prea mult pe ea (stiu ca e greu am trecut si eu prin asta) ci mai degraba pe cine vrei sa devii ca persoana si femeile vor veni in mod natural.

   Oare ce varsta ai?

 14. Anul trecut am început facultatea și o data cu ea am intalnit și o fata frumoasa după care îmi mai fugea ochii din când în când, nu mica mia fost mirarea ca după 2-3 săptămâni parca ma chemat lângă ea(știi ca fetele se îndrăgostesc după cel putin doua saptamani), iar eu am acceptat desigur, nu am sarutat-o deși era cel mai bun moment, dar după ce am ajuns acasă, abia acum i-am vizitat facebook-ul și diferența social-materiala fata de a mea, ma pus pe ganduri, și eram asa nesigur si am ajuns dinou lângă ea, dar sa văzut bine de tot emoțiile și apoi a venit vacanta, nu ne-am mai intalnit și după parca își pierduse interesul, asa credeam eu, dar dacă eu ma uitam la ea era momente când îmi zambea ușor, dar parca tot nu era cum a fost și mi-a venit un gând ca nu vreau sa depindă de mine, ca vreau sa îmi zâmbească fără sa o „ajut” eu, ceea ce nu sa întâmplat. Intre timp unu era pe lângă ea, el știe sa vorbească, deși o făcea foarte rar, dar timpul a trecut și tot trecut, iar el nu a renunțat la ea și am considerat ca mai bine las asa, mai ales ca vine vara, aveam și gând sa dau la alta facultate, dar abia când îmi lipsea de tot îmi statea gândul mai mult la ea și am început sa investighez facebook-ul ei mai cu atenție, era tot ce aveam, am vazut ca avea exact acel gen de filme care îmi placeau mie și mi-a adus amintiri cat de fain a fost în primele luni ale facultăți și cât de bine ne înțelegeam doar din priviri și uitama aici tot singur și acum îmi vine se merg la ea și sa zic „Vrei sa fim impreuna”, dar știu ca eu am fost cel care a renunțat primu, mai e și acel băiat care nu a lasat-o, dar nici nu sunt impreuna, ma întreb de ce, de atâta timp. Și tot în preajma ei se afla, iar eu nu ma pot apropriat de ea, simt ca dacă încerc ceva ii aduc de-a dreptul împreună, asa cum se întâmpla de fiecare data în liceu, parca as fi Cupidon. Chiar nu știu ce sa fac, intr-o vreme am vrut sa ii spun tot adevărul, dar întâmplarea face ca nu mai e niciodată singura și mie rușine sa fac de fata cu ceilalți, mai ales de fata cu acel băiat care are vorbele la el și sigur m-as face de ras. Ai o rezolvare pentru mine?

  • Salut! Din pacate nu…nu am o rezolvare…hai ca glumeam. Sper sa revii numai sa citesti ce ti-am scris.
   Ideea e ca ar trebui sa mergi sa vorbesti cu ea, sa o faci sa rada, sa glumesti cu ea, sa faci un pic de misto
   de ea la modul frumos (adica atunci cand faci misto de ea sa ii placa si ei…!!IMPORTANT!! daca nu prea are
   incredere in ea poate nu ar trebui sa fii prea mistocar cu ea) si nu la modul in care tu esti un clovn.

   Cred ca cel mai simplu e sa mergi la ea si sa ii zici ca vrei sa mergi la un film si daca vrea sa vina si ea asta pentru
   ca pare o persoana interesanta si vrei sa o cunosti mai bine. Daca as fi in locul tau nu i-as spune tot ce simt asta pentru ca
   te pune intr-o lumina prosta de om care e nevoias (chiar daca tu ai mai multi bani). Banii nu atrag femeile si daca o fac le atrag pe cele
   cu care nu vrei sa ai de-a face. Femeile valoroase si cele pe care tu le vrei sunt atrase de emotii, de cum le faci sa se simta si daca
   esti amuzant, cu incredere in tine ai cat de cat un plan pentru viata ta atunci sunt sigur ca va vrea sa fie cu tine mai ales dupa ce ai
   scris mai sus cum ca e interesata de tine si alte chestii.

   Planu e urmatorul: mergi frumos la ea, povestesti cu ea la misto ca sa o faci sa rada si ii zici ca e interesanta si ca vrei sa o inviti la un
   film (cafea, suc, plimbare, cumparaturi…etc.) ca sa va cunoasteti mai bine. In felul asta nu pui presiune de relatie pe ea. Las-o pe ea sa
   isi doreasca sa fie cu tine. Daca zice da atunci super…daca zice nu atunci…nu te stresa prea tare. Vor mai fi fete de care sa iti placa.

   As vrea foarte mult sa stiu cum a mers treaba asa ca te rog daca ai citit raspunsul meu sa imi lasi un comentariu si sa ma anunti.

 15. Salut! Vreau sa ma ajuti cu un sfat,daca se poate. Am o relatie de 6 luni cu o fata! Ne.am cunoscut in strainatate, (E Romanca ca si mine) din pacate,din motive personale…ma intorc in țara. Ea lucreaza aici si nu pot sa ii pro’pun sa lase locul de munca pentru mine,asa ii dau de inteles ca sunt „Egoist” si dupa crede ca ma gandesc numai la mine. Nu imi sta in caracter! Stiu ca va veni si ea in țara dar nu de curand. Nu vreau sa o pierd! Ea mi-a spus ca o sa tinem legatura mereu pana vine si ea in țara,si cand vine…am hotarat impreuna sa ne facem o familie. Dar intrebarea pe care mi-o pun eu e in felul urmator : Oare in acel timp cand va ramane singura si eu nu o sa pot fi langa ea,va ramane cu adevarat singura sau…? Nu prea am eu incredere ca va rezista prea mult o relatie la distanta. De obicei,ochii nevazuti se uita. Repet…nu vreau sa o pierd! Tu ce parere ai? Oare chiar va astepta sa treaca timpul si sa vina la mn sa ne facem o familie asa cum am hotarat? Sau intre timp,imi va ocupa locul atcineva?

  • Salut! Nu pot sa iti spun ce va face ea…asta e o intrebare prea grea pentru mine si poate si pentru tine, nu poti stii ce e in capul femeii. Cred ca intrebarea e una gresita. Ce ar trebui sa intrebi in schimb e ce iti doresti tu cu adevarat si ce poti face ca sa ajunngi acolo? Daca vrei familie cu ea si vrei sa o fortezi sa nu umble cu altii deja cred ca ati inceput gresit. Eu zic ca trebuie sa te bucuri ca ai fost cu ea si daca poti sa tii o relatie la distanta e ok…dar daca vezi ca nu merge poate ca ar trebui sa o lasi balta. Mai sunt o gramada de femei frumoase si in tara. In viata conteza si sincronizarea! Poate ca e potrivita pentru tine dar daca nu e momentul potrivit nu o sa mearga si nu pentru ca e mana destinului sau alte rahaturi din telenovele ci pur si simplu pentur ca ea trebuia sa stea acolo si tu sa vii in tara. E greu sa iti dau un raspuns…regula mea e ca trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci cu viata ta fara sa fortezi femeia de langa tine. Daca o fortezi o pierzi…asta e regula…daca o inviti de cele mai multe ori vine si daca te refuza atunci e timpul sa treci mai departe. Cam asta e sfatul meu…nu stiu daca te ajuta sau nu.
   Daca tu esti in tara si te gandesti numai la ea ca nu cumva sa umble cu cineva nu e ok!

  • Chestia e ca la facultate nu face nimeni glume cu fetele. Si chiar ei ii place sa fie mai de graba o fata serioasa decat amuzata, am cunoscut si fete carora le place sa fie amuzate si cunosc diferenta. Si toata povestea ai ingnorat-o, ce te-a facut sa screzi ca amuzamentul e cel mai bun lucru in povestea mea. Si in plus, nu ma pricep la glume, stii bine ca daca faci glume fara sa te pricepi da prost. Am mai zis si ca sunt blocat, cum sa merg la ea sa fac glume cand eu nu am mai interactionat cu ea de un an, toata lumea stie asta.

   • salut…din ce imi zici…mi se pare ca iti pasa prea mult de ce cred ceilalti si asta te opreste sa fii cu fata respectiva. De fapt cred ca te opreste din a fi cu orice alta fata de care iti place. Nu mi-o lua in nume de rau sau la modul personal. Inteleg perfect ce simti pentru ca si eu am fost in situatia in care esti tu.
    Sa spui ca esti blocat e o limita pe care ti-o impui si asta te opreste sa obtii ceea ce iti doresti. Eu zic sa iti asumi un posibil refuz, esec sau cum vrei tu sa-i zici si sa mergi sa vorbesti cu ea. Daca crezi ca nu merg glumele atunci intra in vorba cu ea si spune-i ceva interesant, o poveste, ceva…pentru ca daca nu vorbesti deloc cu ea nu ai nici o sansa. E ca si cum ai vrea sa castigi la loto fara sa-ti cumperi niciodata bilet. Daca nu iti iese cu ea vreau sa-ti spun ca mai sunt fete.

    Intreab-o ceva de orar sau ceva legat de un curs si continua de acolo. Povesteste-i ceva ce ai patit la un curs sau la liceu. Sper sa te ajute…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *