Life Academy

Dezvoltare Personala, Stil de viata, Entuziasm

Întotdeauna poți să muncești mai mult decât cel de lângă tine

Hei salut!

Viața e grea pentru toată lumea și nu avem întotdeauna rezultatele pe care ni le dorim.

Și asta e foarte posibil ca în anumite momente să îți spui că viața nu e dreaptă cu tine și să fii dezamăgit. Și aceste momente sunt acelea în care realizezi că poate nu ești cea mai deșteaptă persoană din cameră sau poate nu ești cea mai frumoasă persoană.

Poate la educație și la cât de versatil ești ca om, la câți bani ai, la călătoriile pe care le faci nici nu se poate pune problema să ajungi la acel nivel încât să te compari cu alții.

Și atunci când începi să dai în pozele de pe Facebook te lovește depresia pentru că realizezi că viața ta nu e chiar așa frumoasă cum ai vrea TU să apară din pozele pe care le pui pe Internet.

Însă vreau să-ți spun ceva, un mic secret pe care l-am descoperit și care o să-ți schimbe viața.

Întotdeauna ai posibilitatea și opțiunea să muncești mai mult decât cel de lângă tine. 

Poate nu ai avut acum rezultatele pe care ți le-ai dorit în sportul pe care îl practici dar…întotdeauna ai la dispoziție munca. Întotdeauna poți să stai mai mult cu o oră la sală să repeți un procedeu nou, o fentă, să faci forță sau mai știu eu ce mai faci atunci când vine vorba de sportul tău mult iubit.

Poate că nu ai avut rezultatele pe care ți le-ai dorit atunci când vine vorba de munca ta sau de cariera pe care o urmezi în momentul de față.

Vreau să-ți spun că ai la dispoziție munca și poți să schimbi ceea ce nu îți place. Dacă lucrezi în vânzări poți oricând să dai mai multe telefoane, să vorbești cu mai mulți clienți și să faci mai multe vânzări.

Dacă nu îți place munca pe care o faci poți oricând să te educi într-un nou domeniu de activitate. E clar că nu va fi ușor pentru că nimic nu e ușor când vrei să o iei de la zero dar dacă îți este frică de muncă multă și de schimbare atunci când e nevoie atunci nu vei progresa niciodată cu nimic.

Scuzele sunt pentru cei leneși și spun asta pentru că în ziua de azi cu un calculator amărât și o conexiune la Internet ai acces la toate informațiile de care ai nevoie din aproape orice domeniu.

Problema nu stă în informații pentru că azi dacă nu ești în Coreea de Nord găsești tot ce ai nevoie. Problema adevărată stă în răspunsul la întrebarea „Ești dispus să depui munca necesară pentru a face acest lucru?”.

Dacă răspunsul este unul pozitiv atunci aproape nimic nu poate sta în fața obiectivelor tale. Munca cinstită și cu cap te va face să ai parte de rezultatele pe care ți le dorești.

Rezultatele nu vor veni niciodată de la sine și să crezi bullshit-uri gen „The Secret” cu gândirea pozitivă și că e suficient să crezi fără să muncești deloc nu te vor duce nicăieri.

E important să ai o atitudine pozitivă față de lucruri asta pentru că îți face viața mai ușoară însă fără muncă nu te vor duce nicăieri.

Vei face aceleași lucruri pe care le-ai făcut și ieri și alaltăieri, lucruri de care ești sătul pentru că vezi că nu merg dar nu vei schimba nimic dacă doar îți dorești sau doar crezi.

Vrei rezultate? Muncește mai mult! Vrei să fii mai deștept? Citește mai mult! Vrei să arăți mai bine? Du-te și aleargă mai mult, ai grijă la ce mănânci și educă-te în ceea ce înseamnă o viață sănătoasă.

E nebunie să vrei rezultate diferite făcând aceleași lucruri.

Așa că nu uita atunci că atunci când te simți inferior, mai slab, mai urât, mai prost sau mai știu eu cum ai la dispoziție această armă foarte puternică: MUNCA.

Asta e tot în acest articol!

Cu prietenie,

Alex

 

Ti-a placut acest articol?

Lasa-ti adresa de email in formularul de mai jos si fii la curent cu ultimele articole, materiale, carti si alte oportunitati. În plus vei face parte dintr-o comunitate de oameni frumoși și interesanți, oameni care vor sa devină mai buni în tot ceea ce fac, oameni care vor să trăiască la întregul lor potențial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *