Life Academy

Dezvoltare Personala, Stil de viata, Entuziasm

De ce ar trebuie sa stai departe de magie, horoscop, astrologie, călugări, guru, părinți spirituali și de alte lucruri asemănătoare?

De mult am vrut sa scriu acest articol. Și asta pentru ca…

Pentru ca sunt o porcărie!

Pentru ca iți dai puterea personala și de decizie altor oameni, oameni care tot ce vor de la tine e sa te jecmănească și nu ma refer neapărat la a te jecmăni de bani, deși ăsta e un lucru care se întâmplă destul de des, ci mă refer la faptul ca îți răpesc puterea de decizie, puterea de de gândi pentru tine, puterea de a merge mai departe în viața fără acordul lor.

Pentru că de îndepărtează de Dumnezeu! Pentru că te fac prost, pentru că te fac să nu îți asumi responsabilitatea pentru viața ta, pentru că îți consumă din timpul prețios pe care îl ai și te fac să dai vina pe soartă, pe circumstanțe sau pe mai știu eu ce.

Ideea e ca fiecare dintre noi are o minte, un creier cu care să gândească și o inimă cu care să simtă. Și acestea două le poți folosi pentru a decide ce e mai bine pentru tine.

Dacă îi lași pe alții să decidă ce e mai bine pentru tine, chiar dacă au intenții bune nu va fi bine pentru tine pe termen lung.

Poate ai auzit și tu de vorba aceea care spune că drumul spre iad e pavat cu intenții bune.

Acum că ți-am spus de ce să e ferești haide să vedem care e alternativa.

Prima dintre ele ar fi să-ți asumi reponsabilitatea pentru tine, pentru viata ta. Dacă tu ești responsabil pentru cine ești ca persoană, pentru ceea ce faci atunci înseamnă că tot tu poți să și schimbi. Iar asta îți va da o putere extraordinara!

A doua variantă ar fi să te încrezi în Dumnezeu! De ce trebuie să ai nevoie de intermediari  ca să fii mai aproape de el? Oare chiar nu te poate auzi? Oare chiar nu ești capabil să înțelegi ce scrie în Biblie și ai nevoie de cineva care să-ți explice?

Eu zic că ești capabil să înțelegi la fel cum ești capabil să și iubești.

Realizez că articolul ăsta e destul de slab scris…nu am mai scris de mult și îmi vin mai greu cuvintele pe tastatură dar ideea e că pentru a găsi cu adevărat adevărul sau ceea ce tu cauți e nevoie să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta și să te încrezi în Dumnezeu de câte ori e nevoie!

Nu uita că în Biblie este scris: Blestemat este omul care se  încrede în om!

Mai mult…nu am ce să zic pentru azi.

Cu prietenie,

Alex

P.S Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la blog. Dacă nu ți-a placut atunci…aboneaza-te și atunci. :)) Poti sa ma critici mai tarziu sau sa ma apreciezi mai incolo pentru că mi-am îmbunătățit stilul de scris!

Ti-a placut acest articol?

Lasa-ti adresa de email in formularul de mai jos si fii la curent cu ultimele articole, materiale, carti si alte oportunitati. În plus vei face parte dintr-o comunitate de oameni frumoși și interesanți, oameni care vor sa devină mai buni în tot ceea ce fac, oameni care vor să trăiască la întregul lor potențial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *