Despre

Ce trebuie să știi despre LifeAcademy.RO?

Imagine Alex Pop

Alex Pop

Buna! Sunt Alex Pop fondatorul proiectului Life Academy.ro și dacă te-ai întrebat vreodată:

  • „Cum pot avea mai multă încredere în mine?”
  • „Cum pot să mă descurc în această lume în care nimeni nu pare să facă nimic?”
  • „Cum pot să-mi îndeplinesc obiectivele pe aceste vremuri de criza?”
  • „Cum pot trăi un stil de viața mai sănătos și mai apropiat de ceea ce vreau?”

Sau dacă pur și simplu aveai nevoie de cineva care să-ți spună un cuvânt de încurajare care să te facă să vezi lucrurile altfel vreau să-ți spun că…

Ești EXACT unde trebuie!

 

Uite cum te va ajuta Life Academy să fii cu un pas în față când vine vorba de viața și de munca ta:

Uite cum stă treaba:

Cred că pentru a avea cu adevărat succes în viață și în ceea ce vrei să faci educația formală nu este suficientă. Din acest motiv procesul educației nu este unul care se termină odată cu terminarea studiilor ci este un proces care durează de-a lungul întregii vieți. Cred de asemenea că o țară sau un popor care vrea să aibă un viitor prosper are nevoie de indivizi puternici, valoroși, cu încredere în propriile lor forțe, cu valori morale foarte bine stabilite, disciplinați și liberi din toate punctele de vedere.  

Totuși…cum te poți educa sau cum poți să îți construiești un nou stil de viață…in timp ce ai un job full time…și o familie de crescut?

În loc să cauți informațiile de care ai nevoie prin sute de cărți, bloguri sau diferite articole pierzând vremea pe diferite strategii de la așa ziși „experți”…

…abonează-te la newsletterul LifeAcademy.ro și vei primi săptămânal resurse, strategii și informații utile TESTATE.

 Și partea cea mai buna? Voi tăia cu cuțitul prin toate lucrurile inutile pe care le găsești pe Internet și îți voi arăta exact ce trebuie să faci pentru a reuși să-ți dezvolți la maxim potențialul.

Asta doar pentru că am un talent și o boală în același timp de a transforma informațiile și ceea ce știu în SFATURI EXTREM DE PRACTICE de pe urma cărora tu poți beneficia începând de AZI.

Iți prezint Life Academy.Ro

Life Academy este o comunitate vibrantă (și în creștere) de oameni interesați de propria dezvoltare, oameni care vor mai mult de la viață, mai mult de la munca lor, mai mult de la relațiile pe care le au…MAI MULT.

Abonându-te la newsletter vei primi săptămânal articole cu sfaturi practice  PLUS materiale exclusive adresate numai abonaților. Unele dintre articole sunt despre sănătate, altele despre relaționare sau despre educație. Folosește-le și primește mai mult din ceea ce îți dorești.

Despre Alex Pop

Alex Pop

Alex Pop

Life Academy.Ro a fost fondat de către Alex Pop, un om pasionat și interesat de dezvoltarea potențialului uman, internet, webdesign, cărți, sport și marketing online.

Dacă ți se par utile informațiile pe care le găsești aici atunci nu ezita să te abonezi la newsletter. Tot ce trebuie să faci e să îți lași adresa de email și să apeși butonul cu „SUBMIT”!