Carti recomandate

Hei salut!

Doua lucruri m-au ajutat foarte multe pe mine în viata. Primul dintre ele a fost sportul. Asta trebuie sa îl faci tu singur afara! Al doilea a fost cititul!

Recunosc ca nu îmi făcea placere sa citesc pana pe la vârsta de 18 ani. Singurele cărți care mi-au trecut prin mana pana la acea vârsta au fost cele obligatorii dar și acelea le citeam cu silă.

Ceva s-a întâmplat însă după aceea! Am observat că nu mă descurcam, eram timid și parcă viața era total împotriva mea și mă săturasem de treaba asta asa ca am inceput sa caut raspunsuri la diferite probleme ale vietii pe care le aveam in momentul respectiv.

Si asa am ajuns sa citesc foarte multe carti, despre orice, despre cum să devii mai bun, despre cum să-ți faci planuri, cum să-ți stabilești obiective și multe altele. Și o parte din cele pe care le-am citit sunt aici mai jos.

Sunt sigur că te vor ajuta și pe tine așa că nu ezita să comanzi o carte care o să te ajute cu siguranță. Iată care sunt cărțile pe care ți le recomand:

curajul de a reusi personalitate plus cine-mi-a-luat-cascavalul_1_categorie   puterea-magica-a-gandului_1_categorie cum-sa-scapati-de-obiceiurile-proaste_1_categorie incepe-cu-ce-nu-ti-place-editia-a-ii-a_1_categorie barbatii-sunt-de-pe-marte-femeile-sunt-de-pe-venus_1_categorie oameni-toxici_1_categorie cele-3-calitati-ale-unui-lider-de-succes_1_categorie talentul-nu-este-suficient_1_categorie de-ce-oamenii-destepti-fac-greseli-prostesti_1_categorie prada-ispitei_1_categorie personalitatea-invingatorului_1_categorie cum-sa-spui-nu-acasa-la-serviciu-prietenilor-in-viata-de-zi-cu-zi-seria-gsp_1_categorie de-la-idee-la-bani-editia-a-ii-a_1_categorie sex-droguri-alcool-pocher-si-ciocolata-un-manual-pentru-a-scapa-de-dependenta_1_categorie

Sper că îți va face plăcere să le citești! Sunt sigur că vei găsi o grămadă de lucruri interesante care să te ajute să devii o persoană extraordinară!

Mai multe ce pot să spun decât…spor la citit! Și dacă ai și alte sugestii de cărți nu lasă-mi un comentariu și voi încerca să adaug cartea la lista de mai sus!

Cu prietenie, Alex!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *